Saturday, February 07, 2009

Fame Forum III

Hola hola!

(Anteeksi suomalaiset: mun blog oli englanti kieli mutta nyt on katalaani kieli; kysy minusta!).

(In general, my blog used to be in English, but now will return to Catalan).

A alguns us he promès enviar fotos de la nova guitarra i... perdó. Comencem pel principi. Tinc guitarra nova!!

D'acord... una mica més enrere... sóc una mica (alguns diran molt...) friki de les guitarres. Toco malament, però m'agraden. I en tinc algunes... i ara ha arribat la última.

És una copia de PRS, made in Europe (feta a Polonia) i vindria a ser una copia d'una PRS CE 24. Enlloc de la combinació de caoba, porta fustes més tipus strato. És preciosa. L'he demanat a una botiga on-line Alemanya perquè és la única que distribueix aquesta marca: FAME.

I sense més preambuls, unes fotos del paquet i desempaquetament. (Posaré les fotos en diversos posts perquè "l'internet em va lent".

Pedazo de paquet de MusicStore:


I a dins, bombolles protegint-ho tot:


I això la capsa individual:


I encara una mica més de protecció...


I aquí la teniu!!



En propers posts, més fotos de la "susodicha"

Una abraçada a tothom!

PD: com sona, comoditat, etc, en properes entregues, jejeje.

4 comments:

Anonymous said...

Aah, molt bonica guitarra!

Anonymous said...

Caram, quines meravelles que et marcaràs, amb aquest bé de Déu de trastant...

Iep! salukkes des d'on tu saps

Anonymous said...

Добросердечный день, уважаемые форумчане! Извините, ежели не совсем по теме. Простой я внове купил себе [url=http://rusbyte.ru/index.php?categoryID=125]ноутбук dell[/url] в инет-магазине [url=http://rusbyte.ru]rusbyte.ru[/url] сообразно такой низкой цене! Доставили в течение двух дней, очаровательный качественный девайс. Пользуюсь - не нарадуюсь =) Так что возьмите себе для заметку,который [url=http://rusbyte.ru]www.rusbyte.ru[/url] - безошибочный магаз! =) Сейчас всё через него приказывать буду. Вторично некогда извиняюсь изза оффтоп!)

Anonymous said...

Aquest és el blog perfecte per a qualsevol persona que vulgui saber sobre aquest tema. Saps tant dels seus gairebé difícil de discutir amb vostè (no és que realment vull ... jaja). Que sens dubte posa un nou gir a un tema s'ha escrit sobre això per anys. Una gran cosa, simplement genial!